Nytt fra Rogaland og Digernes AS

Seco Tools sin innovative lagerstyringsautomat blir stadig mer populær, og stadig flere velger Seco sine løsninger. Denne uken har Digernes AS, som er ansvarlig for salg av Seco sine produkter i Rogaland, installert fire automater - tre hos Tuboscope Maching Services og én hos Tubedrill på Nærbø. Alle fire automater er av den største varianten i IMS-systemet, AC 300, som har en kapasitet på nesten 1000 lokasjoner. Det er enkelt å omkonfigurere plassene i automaten, og tre "Lista"-skap vil kreves for å oppnå samme lagringsplass.

Seco IMS er enkelt å tilpasse etter behovene til den enkelte bedrift. For eksempel har Tuboscope Maching Services valgt å koble sine automater opp mot produktområdene til Walter Tools, Seco Tools og Sandvik Coromant. Dette gir dem tilgang til hele produktutvalget fra disse produsentene, inkludert step-filer (.STP), tegninger og reservedelslister. I tillegg har automaten en skanner som kan brukes til forskjellige oppgaver. Et eksempel på bruk kan være at maskinoperatøren kan skanne "barcoden" på fresekroppen, og dermed få umiddelbar informasjon om hvilke skjær og reservedeler som passer til den aktuelle fresekroppen.

For kunder som ønsker tilgang til flere verktøyprodusenter finnes det en enkel løsning, nemlig å abonnere på Tools United. Dette gir kunden tilgang til all informasjon fra omtrent femti av verdens ledende produsenter.

Hvis du er nysgjerrig på Seco Tools IMS eller andre produkter fra Seco Tools og holder til i Rogaland, er det bare å ta kontakt med oss på Digernes AS. Vi hjelper deg gjerne med å finne en best mulig løsning for din bedrift. Holder du til andre steder i Norge, kan du kontakte Seco Tools Norge.

Kontakt

Søk

Nyhetsbrev